Mijn naam is Bianca van den Berg, eigenaar en gecertificeerd makelaar-taxateur van Makelaardij Van den Berg. Mijn klanten kunnen en mogen kijken met hun hart. Ik ben er voor hen om met raad en daad bij te staan. Met ruim 8 jaar ervaring in de woningmarkt in de Hoeksche Waard en ook daarbuiten beschik ik over veel marktkennis. Ik geef deskundig en eerlijk advies en begeleid de verkoop, aankoop of taxatie van een woning van A tot Z.

Doordat ik vanuit huis werk en geen peperdure auto rijd, kan ik mijn diensten aanbieden tegen aantrekkelijke tarieven. Ook voor het zelf doen van de eerste bezichtigingen door u als verkoper sta ik open. Dit levert u zelfs korting op. Benieuwd naar de tarieven en de mogelijkheden? Neem dan contact op en we maken samen een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

De vergoeding voor begeleiding bij de verkoop van uw woning heet courtage. U bent pas courtage verschuldigd bij Makelaardij Van den Berg als de handtekeningen onder de koopakte zijn gezet en de ontbindende voorwaarden zijn verlopen. Betaling van de courtage vindt daarom pas plaats via de notaris.

Indien u een taxatierapport nodig heeft, ontvangt u binnen vijf werkdagen na opname digitaal het rapport van mij. Ook voor een spoedtaxatie kunt u bij ons terecht. Binnen één werkdag na opname van de woning (mits alle benodigde stukken van derden zijn aangeleverd) wordt het rapport ter validatie aangeboden en krijgt u daarna het rapport digitaal aangeleverd. De toeslag voor een spoedtaxatie bedraagt € 75,-.