Makelaardij Van den Berg, dat is toch die makelaar die ik op de borden zie staan langs de weg?
Dat klop inderdaad. Nu de naam bekend is, is het tijd om de persoon erachter te leren (her)kennen.


Mijn naam is Bianca van den Berg, eigenaar en makelaar-taxateur bij Makelaardij Van den Berg. Het is alweer een jaar geleden dat ik, na jaren onder andere namen te hebben gewerkt, mijn eigen makelaarskantoor ben begonnen. Gewoon omdat ik wil doen waar mijn passie ligt, waar ik goed in ben en op de manier waarop dit het beste bij mij past. Makelen met een doel. Namelijk voor mijn opdrachtgevers het maximale uit een deal te halen en hen tijdens dit hele traject continu te informeren en te ontzorgen.

Voor wie mijn naam nog nieuw is wat geef ik graag wat achtergrondinformatie. 
Van jongs af aan woon ik in Oud-Beijerland. Ik heb het dorp verlaten om elders in de Hoeksche Waard (Klaaswaal, Numansdorp en heel kort in Zuid-Beijerland) te gaan wonen samen met mijn man en later ook met onze zonen. Nadat onze kinderen wat groter werden, wilde ik weer dolgraag aan de slag. Nadat ons huis getaxeerd moest worden, dit werd gedaan door een vrouwelijke taxateur, wist ik zeker dat ik dit ook wilde gaan doen. Er volgde een zeer fikse studie, waarna ik mij sinds 2010 gecertificeerd makelaar mag noemen. Daarna heb ik doorgeleerd om ook nog  taxateur te kunnen zijn.


Geen goede verkoopdeal? Geen makelaarscourtage!
Overweegt u om uw woning te verkopen?  Weet u niet wat daar allemaal bij komt kijken? Of weet u niet wat uw woning waard is? Bel, mail of app mij gerust. We maken dan geheel vrijblijvend een afspraak om kennis te maken. We brengen alle plussen en eventuele minnen van uw woning in kaart. Daarnaast maken wij op basis van uw wensen en woningplannen een verkoopplan. Kiest u voor Makelaardij Van den Berg voor de verkoop van uw woning, dan loopt u geen enkel risico. Geen goede verkoopdeal? Geen makelaarscourtage!

Heeft u aankoopplannen?
Laat u dan bijstaan door een aankoopmakelaar. U weet dan zeker dat u geen kat in de zak koop tegen een te hoge prijs. Een goede aankoopmakelaar bespaart u tijd én geld en verdient zich dubbel en dwars terug! Juist in deze tijd is het zaak om snel te schakelen bij het zien van een woning die u aanspreekt. Neem contact met mij op en ik ga direct voor u aan de slag. We zetten de eerste stappen in het maken van de aankoopdeal of niet vanwege aan het licht gestelde gebreken of bezwaren om de woning aan te kopen. Alleen bij een succesvolle aankoop betaalt u makelaarscourtage. Deze betaalt u pas na de overdracht via de notaris.


U kunt tevens terecht voor een taxatie van een woonhuis of appartement. Snel en vakkundig, efficiënt en geaccepteerd door alle hypotheekverstrekkers in Nederland.
 

Foto Bianca gemaakt door Nanda Zee van FOTOZEE